Начало Автомобилни новини Range Rover Velar и технологиите за свързаност

Range Rover Velar и технологиите за свързаност

2238
0
Range Rover Velar
Range Rover Velar

Новото поколение на Range Rover Velar предлага усъвършенстваната информационно-развлекателна технология Pivi Pro, включваща единичен 11,4-инчов извит стъклен сензорен екран.

Усъвършенстваният сензорен екран е хармонично интегриран в централната конзола. Той осигурява достъп до функциите на автомобила, включително дигитален контрол на климата, звука и седалките.

Когато водачът седне зад волана, системата представя полезен панел Pre-Drive за бърз и удобен контрол на често използвани функции, като премахване на замъгляването на стъклата и опционалните седалки с подгряване. При потегляне панелът Pre-Drive изчезва, за да разкрие 3-панелен начален екран, който може да бъде персонализиран спрямо индивидуалните предпочитания.

„Най-тихият автомобил в своя клас“

Опциите за аудиосистемите включват система MeridianTM с 3D съраунд звук и 16 високоговорителя с прецизно възпроизвеждане, субуфер и усилвател с мощност 750 W. Според производителя активното шумопотискане с помощта на аудиосистемите MeridianTM гарантира, че Range Rover Velar е най-тихият автомобил в своя клас по отношение на шума от пътя. Опционалната технология работи с акселерометри, които отчитат вибрациите, водещи до преноса на шума от пътя. След това модерната система калкулира аудиосигнал, който излъчва през високоговорителите на MeridianTM, за да намали нивото на децибелите в автомобила.

Range Rover Velar е постоянно свързан

Pivi Pro е винаги свързана, а с технологията за актуализации на софтуера по въздуха Software Over The Air клиентите са в състояние да изтеглят последните обновявания в удобен за тях момент. 80% от всички електронни блокове за управление в автомобила – обхващащи системата Pivi Pro, навигационните карти и бордовата диагностика, както и системите на ходовата част и силовия агрегат – са в състояние да се актуализират безжично. Така Range Rover Velar може да получава най-новия софтуер по въздуха, без да е необходимо да се посещава дилърство.

Навигация с три думи

За улесняване на навигацията Pivi Pro работи с what3words. Интелигентната технология за картографиране разделя земното кълбо на мрежа от квадрати 3х3 м. На всеки от тяхе присвоена уникална комбинация от три произволни думи, за да се предостави адрес на what3words. Без необходимост от мобилна свързаност винаги включената технология на Pivi Pro позволява на водачите да навигират до точна и прецизна локация. Те трябва само да въведат три думи директно в навигационната система.