Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Разпродават се билетите за Силвърстоун 2009

Разпродават се билетите за Силвърстоун 2009

39
0

Преди две седмици се проведе Гран при на Великобритания, като абсолютно всички билети бяха разпродадени. Сега става ясно, че билетите за последната надпревара на Силвърстоун също се разпродават с бясно темпо.

Състезанието следващата година ще се проведе на 21 юни и се очаква да бъде последното на пистата Силвърстоун. След това поне в продължение на 10 години Гран при на Великобритания ще се провежда на пистата Донингтън Парк.

Шефът на Силвърстоун Ричард Филипс е доволен, че повече от 5000 билета за надпреварата през 2009 година са продадени.

„Тазгодишното издание на британската Гран при бе страхотно, но още по-хубаво е да се види как толкова много хора вече купуват билети за следващата година.”

„Както знаят всички, 2009 най-вероятно ще бъде последната година, в която Гран при на Великобритания ще се провежда на Силвърстоун. Затова и това ще е голям уикенд за нас и за феновете.”

„Започнахме да вършим изключително много работа по пистата, за да може да бъде домакин на една успешна британска Гран при. В момента реализираме плановете си, като сме готови да направим и допълнителни подобрения по съоръжението – не само заради Гран при и други големи международни събития, но също и за доброто на обществото и местната икономика.”