Начало Списание Развитието на Рено

Развитието на Рено

66
0

Рено изпитва известни затруднения при завръщането си във Формула 1 със заводски отбор, но развитието тепърва предстои. В специално интервю в новия брой на списание ClubS1 (194) шефът на екипа Фредерик Васьор споделя как се справят в Енстън, както и че според него Кевин Магнусен и Джолион Палмър биха могли да са бъдещите звезди на спорта.
В друг ексклузивен разговор ръководителят на американския тим Хаас Гюнтер Щайнер обяснява какъв напредък е постигнал отборът само за два месеца. В броя ще намерите репортажи и статистически данни за надпреварите от F1 в Русия, Испания и Монако. Потърсен е отговорът на въпроса дали е разкрита тайната в моторите Ферари и са описани голяма част от новостите по колите, въведени на Каталуния.
Историята ни връща към това как бившият президент на ФИА Макс Мозли работеше с Бърни Екълстоун и на практика му помогна да превземе Формула 1.
У нас рядко се случва нещо хубаво, но има и прекрасни примери за отдаденост и дори сбъдване на мечта. Специалният материал за визитата на екип на изданието в SIN Cars в Русе показва, че такива чудеса са възможни.
В новия брой на ClubS1 ще откриете още подробности за шампионата Формула Е и за стартовете от световния рали шампионат в Аржентина и Португалия, както и разказ за рали легендата Хенри Тойвонен.