Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 RB12 превърна отново Ред Бул във водеща сила

RB12 превърна отново Ред Бул във водеща сила

40
0

След разочароващия сезон през 2015 г. Ред Бул отново играе водеща роля във Формула 1. През тази година колата им е така добра, че темпото й се следи от всички. Отборът внимателно анализира всичко и в крайна сметка еволюиралите идеи на Ейдриан Нюи направиха така, че всъщност, без задвижващата система да е променена чак толкова радикално, RB12 се оказа по-бърза отпреди година с най-малко 6 км/ч на всяка права!

Паоло д’Алесио разкрива още любопитни подробности за болида на екипа от Милтън Кийнс в специален материал в новия брой на списание ClubS1 (198). Карлос Сайнц пък разказва в ексклузивно интервю за това защо е избрал Формула 1 пред ралитата, в които баща му постигна толкова успехи.

В изданието ще откриете любопитни истории за спортния шеф на Мерцедес Тото Волф. Д’Алесио ни връща и към историята на F1 от десетилетието, започнало с шампионската година на Деймън Хил. Друг материал разказва именно за историята на англичанина от 1996 г. и борбата му да излезе от сянката на легендарния си баща Греъм Хил.

Наред с репортажите за три надпревари в Гран при – в Сингапур, Малайзия и Япония – в списанието са отразени началото на третия сезон във Формула Е, както и идването на един изключително вдъхновяващ автомобил в София – невероятният Bloodhound SSC.

Списанието може да намерите в големите вериги бензиностанции, магазините Inmedio, Relay, One minute. В електронен формат е налично на сайта e-spisanie.com