Начало Други Реакции от екипите на Ауди след квалификацията

Реакции от екипите на Ауди след квалификацията

34
0

Тимо Бернхард (Ауди R15 №9):

– Пистата остана предимно суха въпреки метеорологичната прогноза, а това бе хубаво. Можехме да работим по дълги серии обиколки благодарение на чудесното си сцепление. Майк [Рокенфелер] даде най-доброто време за нас към края на сесията с нов комплект гуми. Свърши прекрасна работа, която е чудесна база за надпреварата.

 

Майк Рокенфелер (Ауди R15 №9):

– Опитахме много неща, при това успешно. Колата върви на ниво, усещането е добро, а това е особено важно за едно 24-часово състезание. Необходими са, разбира се, увереност в екипа и автомобила, а аз ги имам. Намираме се в добра позиция, реглажите са ОК.

 

Диндо Капело (Ауди R15 №7):

– Подобрихме автомобила си значително спрямо предходния ден. Това, че пистата бе суха, ни помогна доста. Сега сме конкурентоспособни и готови за състезанието.

 

Том Кристенсен (Ауди R15 №7):

– Видяхме изключително силно темпо от страна на Пежо, но във втората сесия бяхме значително по-близо [до тях]. Работихме върху програмите си и се опитахме за оптимизираме различните аеродинамични аспекти и механичното прилепяне. Опитахме се и да съберем възможно най-много информация от трите коли. Смятаме, че настройките ни са добри.

 

Марсел Фаслер (Ауди R15 №8):

– В четвъртък вечер излязох с нови гуми в квалификационно серия. За съжаление попаднах в трафик и поради тази причина не съм доволен от постигнатото време. Удовлетворен съм обаче от реглажите за дълга дистанция.