Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул доволни от издръжливостта на RB7

Ред Бул доволни от издръжливостта на RB7

38
0
Себастиан Фетел

Издръжливостта на RB7 отбелязаха пилотите на Ред Бул Себастиан Фетел и Марк Уебър след петъчните свободни тренировки за Гран при на Китай. Световният шампион бе най-бърз и в двете сесии, но остана предпазлив в очакванията си за останалата част от уикенда.

Изкарахме добър ден, но е едва петък и сме на прекалено ранен етап за каквито и да са предположения. Намерихме чудесен ритъм и сме доволни от автомобила. Все още имаме много работа и според мен борбата утре ще е крайно сериозна. Същото важи и да неделя, така че трябва да намерим вариант да подобрим представянето си. Днес обаче нямахме особени грижи – коментира германецът.

Австралийският му съотборник отново имаше повече грижи, което пролича и от постижението му.

Втората тренировка не протече по най-добрия възможен начин, като това в особено голяма степен важи за квалификационната симулация с нови гуми. Затова и времето ми е малко по-слабо. Дългата серия с типа софт обаче бе добра. Сега ще анализираме и ситуацията с KERS, тъй като би било добре да го използваме този уикенд. Петъкът беше добър като цяло, научихме много неща, а колата бе издръжлива – заяви Уебър.