Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул доволни от липсата на технически проблеми

Ред Бул доволни от липсата на технически проблеми

50
0

Втори и трети останаха в следобедната свободна сесия във Валенсия пилотите на Ред Бул Себастиан Фетел и Марк Уебър. И двамата бяха сравнително доволни от деня и свършената работа.

– Приличен ден като цяло, направихме доста обиколки и нямахме никакви проблеми с колата, така че следвахме всичко предначертано, както би трябвало да е всеки петък – коментира немският пилот. – Трябва да видим дали можем да запазим F-duct системата в болида, но пък темпото бе обещаващо, като се има предвид, че пистата не е сред най-добрите за нас. Направили сме крачка напред с целия автомобил, така че засега нещата вървят.

Австралийският му колега се съгласи, че липсата на технически грижи определено помага за установяване силните страни на RB6 в по-новата му версия във Валенсия.

– Сравнихме типовете гуми, изпробвахме системата за обдухване и имаме какво да анализираме тази вечер. Всички знаем, че има предизвикателства преди да я накараме да работи. Условията на пистата бяха сериозно променени следобед, а и не бяха особено постоянни. Но денят като цяло бе много продуктивен. Чувствах се удобно в автомобила, така че нямам търпение да дойде утре – бе изявлението на Уебър.