Начало Списание Ред Бул пред брак по сметка

Ред Бул пред брак по сметка

31
0

Тимът на Ред Бул Рейсинг бе изправен пред сериозен избор в края на тазгодишния сезон. Щастливият някога брак с Рено приключва, а новата връзка с Ферари не изглежда така сигурна, както всички мислеха първоначално. Големият бос Диди Матешиц все по-малко се вълнува от семейните проблеми на „детето си“ в Милтън Кийнс. Това пък силно притеснява неговия иначе добър приятел Бърни Екълстоун.
Едно оттегляне на Диди, дори и да плати всички неустойки, ще е ужасно за Формула 1. Почти същите притеснения Царя на падока има и от напускането на Рено. Тези теми се преплитат в повечето материали от този брой, защото просто владеят Формула 1.

Дори зад широката усмивка и топлите думи на звездата Даниел Рикиардо в ексклузивното му интервю за списанието ни прозира напрежението, което тресе тима му Ред Бул.

Споровете около промените в двигателите, които биха могли да изменят статуквото, са елемент от пъзела, но всъщност в най-голяма степен дори и Ред Бул сега разчитат Ферари да успее да изпревари Мерцедес!

Със забележителните си чертежи Паоло д’Алесио ни въвежда в тайните именно на Червената кола през настоящия сезон, която вече спечели цели 3 победи. Успехът в Сингапур, за който си припомняме, бе особено забележителен. Ако Ферари направи нова крачка в задвижващата си система за 2016 г., както стори през миналата зима, то имаме пълни основания да очакваме интересна битка, а Ред Бул няма как да се задоволят с по-стара техника. Бракът по сметка трябва да е някак балансиран.

Точно 40 години след спечелването на първата титла от Ники Лауда се връщаме към начина, по който австриецът и Ферари някога успяваха, и можем да намерим някои аналогии с работата им сега.

Връщането на Формула 1 на Гран при на Мексико пък е повод също да се върнем назад в годините и към това винаги популярно състезание, плюс детайлите около промените по пистата сега.

Електрическата Формула Е набра наистина отлична популярност през миналия сезон и новият се очаква с интерес заради промените в техниката и пилотите, за които също ви разказваме.

Новите автомобили отново са много в броя. Няма как да е друго, в края на есента сме, а от 17 октомври в София се очаква един забележителен автомобилен салон.

Електронен формат на списанието може да намерите на сайта e-spisanie.com