Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул предпазливи след свободните сесии на Яс Марина

Ред Бул предпазливи след свободните сесии на Яс Марина

28
0
Марк Уебър

Себастиан Фетел бе най-бърз в първата свободна тренировка за Гран при на Абу Даби днес на пистата Яс Марина. Немският пилот на Ред Бул остана втори във вечерната сесия, но това не помрачи настроението му.

– Не беше лошо представяне, болидът беше силен през целия следобед, макар вечерта поведението да бе малко по-различно заради променените условия. Като цяло съм доста щастлив, но си мисля, че има още какво да измъкна като време за обиколка. Затова трябва да анализираме някои данни и утре да подобрим още темпото. Както се и очакваше, Макларън бяха бързи, Ферари също се движеха на предни позиции, а и Рено не изглеждат никак зле. Така че ще видим какво ще направим – обясни Фетел.

Марк Уебър смени двигател между двете тренировки, но това бе планирано и нямаше повод за притеснение по отношение на агрегатите.

– Иначе в челото си бяха обичайните заподозрени, като Фернандо [Алонсо], Себ и аз давахме много близки времена. Автомобилът е много близък като поведение с това в Бразилия, защото така или иначе няма какво толкова да се пипа по една вече толкова солидна кола. Иначе все едно сме в Бахрейн, в кокпита нещата вървят нормално, но истината е, че залозите са далеч по-сериозни – заяви австралиецът.