Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ред Бул се надяват отново на двоен успех в Абу Даби

Ред Бул се надяват отново на двоен успех в Абу Даби

32
0
Кристиан Хорнер,Марк Уебър,Себастиан Фетел

Екипът на Ред Бул доминира миналия сезон в първата в историята на Формула 1 Гран при на Абу Даби и се надява на такова представяне и този уикенд, когато ще се реши спорът за световната титла в Гран при през 2010 г.

– Пистата е с добра конфигурация, а фактът, че състезанието се провежда привечер му придава различна от навсякъде другаде атмосфера. Хубаво събитие е. Мисля, че имаме шанс за добър резултат там. Екипът може да спечели още една титла, а това е вълнуващ аспект от уикенда. Има много различни варианти за изпод от битката, но Фернандо [Алонсо] все още е в най-изгодно положение от всички ни. Ние обаче ще продължим борбата – да изчакаме и да видим какво ще стане – коментира предпазливо Марк Уебър.

Съотборникът му Себастиан Фетел, който спечели последния кръг в Бразилия, както и миналогодишния старт в Абу Даби, определено има хубави спомени от Яс Марина.

– Надявам се на още един чудесен резултат там, но да видим. Има за какво да се боря в първенството. Абу Даби е хубава писта. Фантастично е да караш по моста на хотела, а цветът на светлините е различен при всяко преминаване от там. Хората са много дружелюбни и нямам търпение за състезанието – заяви немският състезател.