Начало BG спорт Регистрираха нова автомобилна федерация

Регистрираха нова автомобилна федерация

460
0

Иван Шопов, който е член на УС на БФАС, публикува открито писмо до медиите и свързаните хора с автомобилния спорт у нас, което е във връзка с регистрирана нова федерация по автомобилизъм. Оказва се, че преди малко повече от 2 месеца е учредено ново дружество от Камен Михайлов, наречено „Автомобилна федерация на България“.

Публикуваме текста на писмото долу без редакторска намеса:

Уважаеми колеги, 

Предоставям на Вашето внимание информация за регистрирано на 14.11.2018г. дружество с наименование „Автомобилна Федерация на България”.

Оставям на Вашата трезва преценка следното:

1. Защо и как г-н Камен Михайлов е регистрирал подобно сдружение ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ решението на УС на СБА да НЕ делегира спортни права на БФАС?

2. Случайно ли е, че през годините г-н Камен Михайлов е проявявал желание и се е кандидатирал за Председател на БФАС, но не е бил избран от ОС?
3. СБА прекъсна комуникацията на БФАС с ФИА чрез г-н Камен Михайлов, като отговорник международен отдел към СБА още през 2018г. От този момент нататък всяка информация подадена от и към БФАС беше цензурирана. Дори има решения на УС на БФАС подадени към ФИА чрез СБА, които не бяха изпратени изобщо. Случайно ли е всичко това?

4. Случайно ли е, че дружеството се представлява от г-н Камен Михайлов, който в СБА отговаря и менажира комуникацията с ФИА?

5. Случайно ли е, че дъщерята на г-н Панчев, г-жа Десислава Емилова Панчева е внесла документите за регистрация?

6. Председателят на СБА г-н Емил Панчев открито застана на страната на чакащото решение на съда новоизбрано ръководство на БФАС с председател г-н Калоян Станчев, представяйки пред обществото нежеланието им да изчакат същото това решение и юридическото право на всеки гражданин на България да обжалва решения пред Българския съд като скандал.

7. Случайност ли е днешната ситуация или е плод на отдавна създаден сценарий?

Благодаря Ви!