Начало Автомобили Renault Austral прави своя дебют на Автомобилен салон София

Renault Austral прави своя дебют на Автомобилен салон София

695
0
Renault Austral
RENAULT AUSTRAL (HHN) - PHASE 1

По малко от три месеца след като Renault Austral беше представено за първи път на специално онлайн събитие, новият технологичен SUV прави своя дебют на Автомобилен салон София. От 3 до 12 юни посетителите на най-голямото събитие за автомобилната индустрия в България ще бъдат сред първите в света, които ще се запознаят на живо с новия модел.

През последните две години Renault осъществява заявката си за повторното завладяване на сегмент C, сърцето на световния автомобилен пазар. До края на 2022 г. ще се лансират три изцяло нови модела. Новият Austral продължава офанзивата, започната от Arkana и новия Megane E-TECH Electric в този сегмент. Целта е марката да се превърне в еталон за технологии, чиста енергия и услуги.

Aтлетичен, чувствен и технологичен екстериорен дизайн

В този дух новият Austral не просто включва всички елементи на SUV моделите. Той демонстрира атлетичен, чувствен и технологичен екстериорен дизайн. Автомобилът излъчва силна индивидуалност, едновременно елегантност и атлетичност. Високотехнологичният кокпит, подбраните материали и покрития се съчетават с нов интериор на семеен автомобил.

Комфорт, достоен за семейните модели

Високотехнологичният и изискан интериор на новия Austral предлага комфорт, достоен за семейните модели, които са белязали историята на Renault. Бижуто на този щедър и приветлив интериор, екранът OpenR, съчетава визуализация на данните от арматурното табло с това на информацията от навигацията и мултимедията, интегрирайки най-доброто от услугите и приложенията на Google. Неговите два големи 12-инчови екрана плюс 9,3-инчовият head-up дисплей са с обща площ от близо 1000 см2 за интуитивно, поглъщащо и свързано изживяване зад волана.

32 системи в помощ на водача

В челните редици на съвременността новият Austral разполага с 32 системи в помощ на водача, MULTI-SENSE настройки и най-новата система на Renault за управление на четирите колела 4CONTROL Advanced. Полезни, проактивни и интелигентни технологии, осигуряващи комфорт, удоволствие и безопасност на пътниците.

Новият Austral е първият автомобил Renault, проектиран върху платформата CMF-CD от трето поколение, разработена съвместно в рамките на Алианса. Моделът предлага нова по-мощна и по-ефективна версия на системата E-TECH Hybrid и два бензинови двигателя с 48V и 12V технология „mild hybrid“– различни технологии за електрификация за гама, която обхваща всички приложения на частните и корпоративните клиенти.

Официалното лансиране на новото Renault Austral ще бъде в края на 2022 г.