Начало Автомобили Renault България стартира програмата Renault SELECTION

Renault България стартира програмата Renault SELECTION

298
0

Renault България даде старт на програмата за сертифицирани употребявани автомобили Renault SELECTION. Целта на програмата е да създаде бизнес модел, по който да се извършва дейността с употребявани автомобили, съгласно корпоративните изисквания на Renault. Под слогана „Сертифицирано минало, Гарантирано бъдеще“, Renault SELECTION обещава сертификат за качество и произход, гаранция минимум 6 месеца и безплатна пътна помощ по всяко време.

Автомобилите, които попадат в обхвата на програмата са тези, които имат едновременно по-малко от 7 години от дата на първа регистрация и са под 150 000км. Renault SELECTION предлагат и допълнителна гаранция при определени условия, СБА карта с валидност спрямо гаранцията и протокол по 100 контролни точки.

Първият обект Renault SELECTION Store се намира в новооткрития продажбено-сервизен комплекс на Омникар Ауто – втори в рамките на София и четвърти в страната. „Омникар Ауто“ ООД е оторизиран дилър и сервиз на Renault и Dacia от 2007 г. Компанията развива дейността си в три големи града от първостепенно значение – София, Пловдив и Бургас.

Новото си дилърство е с обща площ от 22 600 кв.м. Площта е разделена на търговска, сервизна, офис, склад, както и паркинг с 420 паркоместа. Размерът на инвестицията е 6,5 млн.лв. и дава възможност за работа на 40 човека. Сервизните услуги включват механични, бояджийски, тенекеджийски и автокозметични услуги.

Клиентите и любителите на марките Renault и Dacia ще могат да посетят новия обект на Омникар Ауто по време на „Дни на отворените врати“ от 1-ви до 3-ти декември. Те ще имат възможността да тестват пълната продуктова гама на Renault и Dacia.

Всеки клиент направил тестово шофиране ще получи възможността за специално предложение комбиниращо изкупуване на неговия настоящ автомобил и оферта за нов (след направен оглед и динамичен тест).

Новата локация на Омникар Ауто и Renault SELECTION Store се намират в гр. София, ул. Околовръстен път №935.