Начало Автомобили Renault представи новите Clio, Zoe, Captur и Megane R.S. Trophy

Renault представи новите Clio, Zoe, Captur и Megane R.S. Trophy

142
0
Renault
снимка: Renault България

Renault представи предпремиерно новите Clio, Zoe, Captur и Megane R.S. Trophy със забележителна визуална презентация. Събитието имаше за цел да запознае медии и клиенти на марката с дългоочакваните премиери дни преди откриването на Автомобилен салон София.

Фокус на събитието бе новото Renault Clio. Моделът бе поставен в специална огледална стая, която подчертаваше неговия съблазнителен дизайн – една от основните отличителни черти на емблематичния модел. Изложеният модел беше в ниво на оборудване R.S. Line, предлагащо по-агресивна и спортна визия.

Гостите имаха възможността да се запознаят отблизо и с напълно обновения екстериор и интериор на новото Renault Zoe. Този модел е с подобрени мощност, автономност и технологии на борда. Цветна инсталация представи игривата и забавна същност на електрическия модел.

Новото Renault Captur също направи своя дебют пред българска публика, при това по-малко от месец след първата си официална премиера. Изцяло обновеният градски кросоувър демонстрира откривателската си същност и авантюристичен характер, както и една от множеството си персонализации, налични за стилния модел.

Марката напомни на гостите и за традициите си в моторните спортове

Това стана с представянето на Renault Megane R.S. Trophy. Новото попълнение в R.S. гамата предаде духа на рекордите за най-бърз автомобил с предно предаване, които бяха поставени на пистите Нюрбургринг и Спа тази година.

„Изключително горди сме от новите попълнения в гамата на Renault и вярваме, че с актуализираното си портфолио от модели ще сме още по-конкурентни и успешни на пазара на нови автомобили. Всяко едно от тези попълнения носи уникално послание, което ние предадохме чрез иновативни визуални инсталации,” заяви Емил Гърнев, генерален мениджър Renault и Dacia за България.

Широката публика ще има възможността да се запознае с новите модели на щанда на Renault в рамките на Автомобилен салон София 2019.

снимки: Renault България

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.