Начало Автомобилни новини Световни премиери за Renault и Dacia на IAA Mobility 2021 в Мюнхен

Световни премиери за Renault и Dacia на IAA Mobility 2021 в Мюнхен

184
0
Renault
снимка: Renault

Renault и Dacia ще имат световни премиери на международното автомобилно изложение IAA Mobility, което ще се проведе в Мюнхен, Германия

Салонът ще е от 6 до 12 септември.

Програмата на Renault е разнообразна и включва световна премиера на новото 100% електрическо Megane E-Tech. Марката ще бъде представена в зала B1 с оформление, посветено на този модел.

Първият ден от изложението – 6 септември – е за представители на медиите. От вторник, 7 септември, ще бъде представено R5 Prototype. Брандът отдава почит на оригиналното Renault 5 с емблематични версии, специално подбрани за случая.

Щандът на френската марка е изграден по нова концепция, наречена „Renault studiault“. Тя предлага гъвкава структура, позволяваща адаптация към различните комуникационни формати – токшоу, видео съдържание на мобилни екрани, изложба на ретро автомобили или технологични демонстрации.

В сряда, 8 септември, в рамките на първия ден за широката публика, щандът на бранда ще бъде адаптиран да посрещне Mobilize. Това е марката, посветена на нови решения за мобилност и енергии.

Dacia пък продължава да обновява гамата си след лансирането на новите Sandero и Logan в началото на годината

Мюнхен е мястото, където ще е следващата световна премиера на марката – представяне на изцяло нов, ултра универсален, 7-местен семеен автомобил. Премиерата на колата ще е онлайн на 3 септември. След това моделът ще е на IAA Mobilty 2021 в Мюнхен.