Начало Автомобили Renault и Dacia предлагат видеоразговор с консултант и видеоразходка из шоурума

Renault и Dacia предлагат видеоразговор с консултант и видеоразходка из шоурума

90
0
Renault
снимка: Renault

В настоящата извънредна обстановка усилията на Renault и Dacia в България са насочени към поддържане на отличното ниво на обслужване и внимание към клиентите. Поради тази причина екипите на всички дилърства в страната са винаги на разположение за запитвания и предоставяне на информация, свързана с продукти и услуги.

Дилърската мрежа на Renault и Dacia започва предлагането на нова услуга за отдалечен контакт

Това е видеоразговор с търговски консултант и видеоразходка из шоурума. Така се дава възможност на клиентите да се запознаят в детайли с предпочитания от тях автомобил в сигурността на техния дом. Запазването здравето на клиенти и служители е приоритет за компанията. Услугата може да бъде заявена по телефон или чрез онлайн запитване. Валидна е за всеки търговски консултант в страната.


Търговските представителства и сервизните центрове от мрежата на Renault и Dacia работят през седмицата с нормално работно време. Навсякъде се спазват строги санитарно-хигиенните изисквания. Groupe Renault препоръчва всички, които планират посещение в дилърство предварително да уговорят подходящ час. Целта е осъществяване контрол на потока от клиенти в обектите.