Начало Автомобили Renault Master – проектирано, за да отговори на нуждите на професионалистите

Renault Master – проектирано, за да отговори на нуждите на професионалистите

3031
0
Renault Master
New Renault Master

Новото Renault Master е проектирано, за да отговори на нуждите на професионалистите. Четвъртото поколение на модела предоставя практични решения в отговор на повишаващите се цени на горивата. Търси отговор на ограниченията в достъпа до централните градски части и нуждата от подкрепа на клиентите в енергийния преход.

Новата мултиенергийна платформа на Renault Master покрива всички нужди. Гамата от задвижвания включва дизелови двигатели Blue dCi със 105 до 170 к.с., електрически мотори 96 или 105 кВт и батерии 40 или 87 кВтч, осигуряващи над 410 км пробег по WLTP и версия на водород.

Тези иновации водят до намаление с 21% на консумацията на енергия при 100% електрическата версия и пестят 1,5 л/100 км при конвенционалната версия, при полезен товар от 1625 кг

Новото Renault Master е напълно променено за по-голяма ефективност, като наклоненото челно стъкло, страничните огледала, въздухозаборниците в бронята и по-тясната задна част са направени, за да се подобрят аеродинaмичните характеристики и да спечелят енергия, за да може новото Renault Master да отиде по-далече, да бъде натоварено повече и да похарчи по-малко.

За да подчертаят иновативността и ефикасността на новото Renault Master компаниите Renault и агенцията Publicis Conseil създадоха кампания, базирана на аеродинaмиката. Видеото символизира трудностите, през които професионалистите преминават. Символиката е предадена чрез вятъра и неговият ефект върху природата и служителите. Порив на вятъра на строителна площадка, в полето или в града – вятърът пречи на работата на професионалистите. С новото Renault Master вятърът се превръща в съюзник в посрещането на техните нужди.

Интериорът на новото Renault Master е като на нормален автомобил с всички удобства за шофьора и спътника му. Воланът може да се настройва. Пространството за съхранение е увеличено с 25% до 135 л. Ванът освен това лесно се превръща в офис на колела. Чрез няколко хитроумни сгъвания човек разполага с напълно използваемо бюро, слот за лаптоп, а в интериора са включени достатъчно USB-C портове за зареждане на устройства.