Начало Автомобили Renault Master със златен медал от Международен панаир Пловдив 2013

Renault Master със златен медал от Международен панаир Пловдив 2013

265
0

Трансформираният микробус Renault Master L4H3 от товарен в пътнически Renault Master Tourist 17+1 места, спечели златен медал на Международен панаир Пловдив 2013. Трансформацията е разработена съвместно от Renault България и Булавто АД специално за пловдивското изложение.

Renault Master Tourist предлага 15 броя луксозни седалки с регулируем наклон на облегалката, триточкови колани и подлакътник. Последната редица седалки е с 3 места. Страничната дясна врата е с електрически механизъм за управление, който се активира от водача, като има възможност и за аварийно отваряне на вратата отвътре и отвън (с допълнителни дръжки). Вратата е оборудвана и с устройство против прищипване. Луксозното изпълнение се допълва и от осветените ниши за багаж, вградените въздуховоди, лампи и високоговорители.

За допълнителния комфорт на пътниците може да бъде поставено независимо отопление на салона Webasto 2 kW или 3.5 kW. Приятното пътуване може да бъде подсилено чрез поставяне на DVD + 17’’ или 19’’ монитор (4:3) + микрофон.

Важно е да се отбележи, че автобусът идва със сертификат от TUV (Германия) и издадено „Удостоверение за индивидуално одобряване на ново превозно средство” от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”.

Специално за своите клиенти Renault България и Булавто АД предлагат 3-годишна комбинирана гаранция на автомобила и трансформацията.