Начало ТОП Renault представя пълната си гама E-Tech хибриди на Автомобилен салон София

Renault представя пълната си гама E-Tech хибриди на Автомобилен салон София

1990
0
Renault Автомобилен салон София 2022
снимка: Красимир Ръджов

Renault представя пълната си E-Tech гама на Автомобилен салон София 2022, който ще бъде официално открит днес. Изложението ще продължи до 12 юни. На щанда на бранда на разположение на посетителите ще са Clio E-Tech hybrid и Captur E-Tech hybrid. В тестдрайв зоната марката също отделя специално внимание на E-Tech гамата си, предлагайки за тестово шофиране Arkana E-Tech hybrid, както и Captur E-Tech plug-in hybrid.

С лансирането на най-новото попълнение Captur E-Tech hybrid през април, гамата хибридни и plug-in хибридни автомобили E-Tech на Renault вече може да се похвали с 4 разнообразни предложения

Редом с Clio E-Tech hybrid, Arkana E-Tech hybrid и Captur E-Tech plug-in hybrid, хибридната версия на емблематичния компактен кросоувър на Renault се възползва от вдъхновената от Формула 1 иновативна технология и предлага оптимизация на разхода на гориво и намалени CO2 емисии.

Разработена и патентована от Renault Engineering, иновативната E-Tech хибридна технология съчетава два електрически мотора, многорежимна скоростна кутия и ефективен двигател с вътрешно горене. Моделите от гамата хибриди E-Tech се възползват от две възможности за капацитет на батерията в зависимост от това дали са E-Tech hybrid или E-Tech plug-in hybrid.

Хибридната технология дава възможност за:

– до 80% електрическо шофиране в града и до 40% по-нисък разход с E-Tech hybrid;

– до 65 км шофиране на електричество в града и електрическа мощност до 135 км/ч с двигател E-Tech plug-in hybrid.

E-Tech предлага всички предимства на електрическия двигател. Стартирането е безшумно. Регенеративното спиране пък допринася за максимално удоволствие от шофирането.

Клиентите имат възможност да се запознаят с реални данни от собствените си тестови шофирания на интерактивна платформа за тест драйв. E-Tech drive събира разнообразна информация от автомобила

Отбелязва се кога се движи на електричество и кога не, какъв е разходът на гориво за периода на тестовото шофиране, колко гориво и вредни емисии са спестени спрямо еквивалентен бензинов автомобил. Впоследствие на клиента се предоставя подробен интерактивен репорт за теста.