Начало Автомобили Renault SYMBIOZ – Ново жизнено пространство за нов вид свобода

Renault SYMBIOZ – Ново жизнено пространство за нов вид свобода

107
0

Концепцията SYMBIOZ представя визията на Renault за автомобила на бъдещето и ролята му в нашия живот във и извън автомобила. Renault е първият автомобилен производител, представящ завършен дом на автомобилно изложение, който дава идея за бъдещите начини, по които автомобилът ще предоставя нови функции в дома и ще бъде част от него по време на пътуване. SYMBIOZ е част от венцелистчето „Мъдрост“ на дизайнерската стратегия за жизнения цикъл на Renault, което олицетворява зрялост.

Концепцията SYMBIOZ, изложена на Автомобилния салон във Франкфурт, отправя поглед към времевия хоризонт до 2030 г. Освен това Renault разработват демонстрационен автомобил, който е предшественик на модел в по-близка времева рамка – около 2023 г. Тестдрайвовете на SYMBIOZ ще се състоят в края на тази година.

И двата автомобила са електрически, автономни и напълно свързани със заобикалящата ги среда. „Пътешествениците“ – водачът и неговите пътници – ще се насладят на купе, което създава усещане за дом и е проектирано за автономно пътуване. С излизането на пътя, автомобилът се превръща в част от дома. Когато е паркиран у дома, той има функцията на допълнително мобилно, модулно и многофункционално пространство.

Посетителите на щанда на Renault на Автомобилния салон във Франкфурт ще могат да обикалят около този свързан дом и да изпитат лично начина, по който автомобили като SYMBIOZ ще взаимодействат със заобикалящата ги среда в бъдещето.

Renault е първият автомобилен производител, представящ завършен дом на автомобилно изложение, който дава идея за бъдещите начини, по които автомобилът ще предоставя нови функции в дома и ще бъде част от него по време на пътуване.

Renault SYMBIOZ осигурява допълнително пространство и приложения за дома, като приема различни функции в зависимост от нуждите и желанията на живущите. Във вашия дом SYMBIOZ се превръща в уютна, мобилна, удобна допълнителна стая.

Една подемна платформа повдига автомобила от приземния етаж до спалнята на първия етаж или до покривната тераса. Паркиран на покрива, SYMBIOZ може да бъде превърнат в уютна стаичка, в която да се отпуснете и да си починете, докато се наслаждавате на гледката.

Може да бъде и открито пространство – като всекидневна, в която хората прекарват време заедно и разговарят. Интериорът на купето е вдъхновен от дизайна на всекидневните.

А може да бъде и затворено пространство за почивка или работа, където човек може да се уедини и да се изолира от останалата част на дома. Renault SYMBIOZ е създаден с материали и вътрешни облицовки, подобни на използваните в дома ви и е в пълна хармония с него, независимо от това къде е паркиран или как го използвате.