Начало Автомобили Рено Нисан България със сделка за над 4,5 милиона лева

Рено Нисан България със сделка за над 4,5 милиона лева

68
0
Dacia,Dacia Logan,Logan

Рено Нисан България затвърди мястото си сред лидерите на автомобилния пазар у нас, реализирайки една от най-големите сделки за 2012 г. в България за над 350 автомобила DaciaLogan, 65% от които са финансирани от Сожелиз България. Сожелиз България е едно от водещите лизингови дружества у нас, лидер в сферата на оперативния лизинг.

Така за поредна година Dacia Logan се затвърждава като един от предпочитаните модели в “B” сегмент за България. От своя страна Dacia е и най-бързо развиващата се марка в Европа, като годишните продажби от 2005 до 2011-а са нараснали осем пъти.

Dacia Logan е първият модел, създаден от марката след присъединяването й към групата Renault. Днес тя може да се похвали с разширена и напълно обновена продуктова гама. За първи път Dacia лансира второто поколение на вече съществуващи модели, каквито са Logan и Sandero. За да се постигнат подобрения в дизайна, икономията на гориво и в оборудването на новите модели, Dacia се съобразява изцяло с мнението на купувачите и запазва това, което се цени от клиентите: надеждността им и разбира се, цената.