Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рено разкри елементи от R.S.20

Рено разкри елементи от R.S.20

1811
0
снимка: Рено

Екипът на Рено показа само елементи от новата кола R.S.20 за тази година. От тима публикуваха дигитални снимки на отделни компоненти от автомобила, оцветен в черно, без да се вижда цялата кола.

На тях не много ясно може да се видят задното крило, капакът на двигателя, тръбата за въздух и кутиите за радиаторите. Предното крило и носът обаче изобщо не бяха разкрити.

Френският тим организира представяне на тима днес в Париж, на което присъстваха пилотите Даниел Рикиардо и Естебан Окон, както и управляващият директор Сирил Абитебул, техническия директор Пат Фрай, шефът по двигателите Реми тафен и Ален Прост.

Окон, Рикиардо, Абитебул и Прост, снимка: Рено

Новата кола обаче не беше на събитието. Тя ще бъде показана с новата си цветова схема на тестовете в Барселона, които започват на 19 февруари.

Абитебул каза, че целта пред тима е да завърши на 4-о място при конструкторите. Според него тя е реалистична и възможна. Целите на отбора за бъдещето обаче според него са по-амбициозни.

Рикиардо заяви, че очаква втората му година в Рено да е по-лесна. Австралиецът каза, че през 2019 г. е научил много неща за себе си и за екипа.