Начало MotoGP News RNF Рейсинг представи новите мотори и пилотски състав в MotoGP

RNF Рейсинг представи новите мотори и пилотски състав в MotoGP

207
0
RNF Рейсинг 2023
снимка, RNF Рейсинг

RNF Рейсинг представи новите мотори и пилотски състав в MotoGP. Малайзийският отбор отваря нова глава в кралския клас на световния шампионат по мотоциклетизъм на ФИМ.

Вчера RNF Рейсинг показа как ще изглеждат мотоциклетите за сезон 2023 в MotoGP. Екипът на Разлан Разали вече ще използва машини на Априлия, които ще бъдат карани от Мигел Оливейра и Раул Фернандес. Двамата се присъединиха към RNF Рейсинг след като миналата година караха мотори на КТМ. Освен това отборът има нов титулярен спонсор в лицето на технологичната компания CryptoData.

Предстоящият сезон ще бъде вълнуващо пътуване за екипа на RNF Рейсинг. То ще бъде белязано от вълнението и енергията, споделени от дългогодишните партньори на тима Greenpower Generators, RCB и WRS, както и от новите такива Sterilgarda, Кастрол, Estrella Galicia и Shark. С подкрепата на иновативната технологична компания CryptoData, отборът е решен да разшири границите на възможното в MotoGP.. Заедно с това отборът на Разлан Разали ще въведе най-съвременните технологии в спорта и ще предостави несравнимо цялостно потребителско изживяване за феновете, партньорите и спонсорите на отбора

Пилотският състав на RNF Рейсинг е комбинация от опит и младост. Екипът ще разчита на Мигел Оливейра и Раул Фернандес. Португалец пристига в екипа след като прекара четири кампании в семейството на КТМ. Сега той отваря нова глава в кариерата си в MotoGP.

„Много ми харесва новата ливрея на мотора! Цветовете в нея са различни и уникални. Затова е хубаво да се появим на пистата по този начин. Нямам търпение за първия кръг на домашната ми писта, където ще представям RNF Рейсинг на борда на моята Априлия RS-GP“, сподели Оливейра.

„През 2023 г. съм изправен пред ново предизвикателство. Надявам се аз и отбора да се разбираме доста добре и да постигнем целите, които сме си поставили заедно през този сезон. Мотоциклетът ни има голям потенциал. Сигурен съм, че сега заедно с отбора можем да адаптираме някои неща към моето каране и да започнем да бъдем бързи и конкурентоспособни“, добави пилотът на RNF Рейсинг.

В същото време Раул Фернандес започва втората си кампания в клас MotoGP. Испанецът изкара труден първи сезон с мотор на КТМ. Това бе основната причина той да се раздели със семейството на КТМ и да се присъедини към RNF Рейсинг Априлия

„Всичко определено е различно! Харесва ми новата разцветка, особено синята част от нея. Пристигнах в екипа на RNF Рейсинг с напълно свежо съзнание. Всичко тук е напълно ново за мен, като се започне от цветовете“, заяви Фернаднес.

„Много съм щастлив да дойда тук и да се опитам да се наслаждавам на мотора. Основната ми цел тази година е да се върна с ярка усмивка на лицето. Наистина съм щастлив, че съм част от екипа на RNF Рейсинг, защото смятам, че тук имам най-добрите възможности за развитие. Разполагаме с хубав мотоциклет Априлия RS-GP. До момента съм наистина щастлив от свършената работа. Това ме кара да съм наистина ентусиазиран да започна тазгодишния сезон в MotoGP'“, каза още състезателят на RNF Априлия.

„Развълнуван съм най-накрая да започнем новия сезон с обновен дух и с новите ни смели цветове, които отразяват RNF Рейсинг. Като отбор сме посветени на това да правим промени и да излизаме извън рамките на нормалното в спорта“, каза Разали.

„Партнираме си с CryptoData и ще въведем авангардни технологии в спорта, които да ни помогнат да останем в челните редици на иновациите. Но отвъд партньорството ни, ние сме фокусирани върху това да внесем свой собствен уникален подход към състезанията. Той ще има добра екипна култура, която набляга на съвършенството, решителността, страстта и желанието да бъдем различни“,

„Екипът на CryptoData RNF MotoGP представлява вълнуваща нова глава за отбора и за спорта. Нямаме търпение да видим къде ще ни отведе бъдещето. В крайна сметка вярваме, че с наличието на партньори, които споделят същата визия, сме добре позиционирани за успех и да оставим следа в спорта. Сега се фокусираме върху иновациите и да разширяваме границите. Сигурни сме, че ще внесем ново вълнение и енергия в света на мотоциклетните състезания през този сезон“, добави шефът на RNF Рейсинг.