Начало Лайфстайл Рон Хауърд предлага роля на Хамилтън

Рон Хауърд предлага роля на Хамилтън

59
0
Люис Хамилтън

Люис Хамилтън бе често в светлините на прожекторите през миналата година, но не толкова заради спортните си успехи, колкото заради скандалите с Фелипе Маса и раздялата си с Никол Шерцингер. Затова той си пожела през 2012 г. името му да бъде по-често споменавано в спортните рубрики, отколкото в жълтите. Но промяната явно няма как да стане изведнъж. Действително в началото на настоящия сезон той спечели два полпозишъна и две трети места, но покрай поредното си събиране с Шерцингер отново е по-често в лайф стайл хрониките. Това, че Холивуд е сред нещата, които привличат и вълнуват Хамилтън, е публична тайна в падока. Затова след раздялата с баща му като мениджър не бе особена изненада, че той подписа с агенцията XIX Entertainment на Саймън Фулър, която се грижи за делата на звезди като Дженифър Лопез, Спайс Гърлс, Ани Ленъкс, Лиса Мари Пресли. Това обаче не му повлия особено добре и след година съвместна работа XIX Entertainment трябваше да се обърне към опитния Дидие Котон, за да задоволи изискванията на Хамилтън. Сега Котон придружава подопечния си на всяко състезание.

Въпреки това шоу бизнеса привлича шампиона от 2008 г. Вярно е вероятно и обратното. Режисьорът Рон Хауърд, познат на публиката с Аполо 13, Красив ум, Кодът на Да Винчи и т.н., споделя пред вестник Сън, че може да даде на Хамилтън роля в своя последен филм.

„Не знам дали би приел, но ако иска със сигурност ще намерим роля за него“, заяви Хауърд. „Люис е невероятен и най-впечатляващото за мен в него е изключително земното му държание, въпреки че е постигнал върха в кариерата си. Говорих доста с него, когато започнахме снимките по филма, така че той бе нещо като съветник.“

Последният проект на Хауърд се казва „ Rush“ и проследява в подробности дуелът през 1976 г. между Лауда и Хънт. Същата година Лауда претърпява своята тежка катастрофа на Нюрбургринг, белезите от която са видими и до днес. Пропуснатите състезания и отказването на финала в пороя в Япония, костват на Лауда титлата, с която триумфира Хънт. Ролята на австриеца ще се играе от Даниел Брюл, а тази на Хънт от Крис Хемсуърт. Хамилтън вероятно ще получи второстепенна роля.