Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Розберг празнувал титлата до 9 часа сутринта

Розберг празнувал титлата до 9 часа сутринта

36
0

Нико Розберг призна, че е отпразнувал подобаващо спечелването на титлата във Формула 1. Пилотът на Мерцедес спечели битката със своя съотборник Хамилтън, като завърши втори в Гран при на Абу Даби, въпреки опитите на победителят Люис да го задържи и това да помогне на Фетел и Верстапен да го настигнат. Нико е започнал да празнува още в неделя, а купонът е продължил до 9 сутринта в понеделник:

„Беше епично, разказа Нико. – Аз съм голям късметлия, защото всичките ми приятели и цялото ми семейство бяха там. Дойдоха специално и го отпразнувахме. Мисля, че приключихме към 9 сутринта. Поне последната снимка в телефона ми е от тогава. Страхотно е какви емоции ти носи спортът. Не са много нещата в живота, които могат да ти донесат подобно наситено усещане. Изпитваш нещо подобно когато се жениш или ти се ражда дете.

Досега майка ми никога не беше гледала мое състезание, защото се страхува много. Затова дойде точно след финала и беше изключително емоционално, защото разбра, че съм спечелил. И двамата си изплакахме очите. Каза, че това е един от най-хубавите мигове в живота й и за мен беше наистина прекрасно да го чуя. После дойде и баща ми, което също беше специално.“