Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Руски спонсор за Маруся

Руски спонсор за Маруся

45
0
Макс Чилтън,Маруся

Отборът на Маруся ще получи подкрепата на голяма руска компания от началото на този сезон. Малко преди началото на първата свободна тренировка от руския екип съобщиха, че имат нов спонсор. Това е руската букмейкърска компания Лига Ставок. Тя е основана през 2008 г. и е сред водещите къщи в страната. Логото на компанията ще може да бъде видяно на двата автомобила на компанията, както и на екипите на отбора.

„За нас е чудесно да получим такава прекрасна новина преди първото състезание за годината, защото означава, че отбора получава подкрепа от родината си“, обясни търговският директор на Маруся, Анди Уеб. „С наближаването на първото Гран при на Русия подкрепата от страната се засилва и ще се радваме даваме повече от себе си на Русия и Русия да дава повече от себе си за екипа.“

Отборът на Маруся изглежда е направил сериозна крачка напред в развитието си. Екипът за първи път през тази година ще използва KERS и в първите тренировки от Гран при на Австралия стана ясно, че може да се очаква по-добро представяне от тима на Катерам, където загубата на Хейки Ковалайнен се чувства осезателно.