Начало Лайфстайл Супер купон спретна Hertz за клиентите си в Raffy Bar & Gelato...

Супер купон спретна Hertz за клиентите си в Raffy Bar & Gelato Pool

85
0
Hertz Lease,Аутотехника

Лизинговата компания събра на първото си лятно парти в приятната атмосфера на Raffy Bar & Gelato Pool в София всичките си клиентите. Под ритмите на известният DJ Donco се разрази страхотно парти. Цветни коктейли, клубна музика, забавни снимки и грандиозна заря направиха лятната юлска вечер незабравима за гостите на Hertz Lease.  

За нас е важно всеки един краен потебител да ни познава, не само  мениджмънта на големите компании, а всеки клиент, който пряко и ежедневно използва нашата услуга – автомобилите на лизинг. Искаме да сме разпознаваеми и близки до ежедневните ползватели на нашата лизинг услуга.“ Тачо Тачев, търговски мениджър Hertz Lease.

Hertz Lease/Аутотехника ООД е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът оперативен лизинг от 1995 г. насам. С повече от 2400 автомобила на пътя, 700 автомобила рент-а-кар и собствен сервиз, компанията е доказала своето лидерство на пазара. Аутотехника ООД е официален представител на Hertz rent-a-car за България, както и на още 3 (три) американски бранда за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly  и официален представител на SEAT – автомобили, резервни  части и аксесоари.  

Компанията осигурява всички аспекти на услугите за наемане на автомобили – от краткосрочен Leisure / Business ориентиран Rent a Car до най-обширните програми за дългосрочно отдаване под наем / оперативен лизинг или управление и продажба на автопарк.

Автомобилният автопарк на Аутотехника ООД/ Hertz Lease наброява повече от 2400 автомобила (от мини ванове 1 + 1 до луксозни пътнически автомобили и различни категории бусове). Ние управляваме автопарка на над 165 различни клиенти, включително някои от най-големите търговски и промишлени компании в страната.

Аутотехника ООД е част от AutoHellas ATTE, компания на Theodoros Vassilakis Group, най-големият франчайз на Херц рент-а-кар в Европа. Аутохелас АТЕЕ има представителства в 6 държави в Европа освен в Гърция – България, Румъния, Сърбия, Кипър, Черна гора и Украйна и управлява флийт от над 34 000 пътни превозни средства. Vassilakis Group включва и авиокомпанията Aegean Airlines, както и компании, които са изключителни представители на марките SEAT, Opel и FORD за Гърция, и пряко и косвено участва в управлението на много банки, Застрахователни институции и туристически организации.

Използвайки значителния опит и ноу-хау на компанията-майка, с разработването и непрекъснатото подобряване на клиентската си политика Аутотехника ООД/ Hertz Lease се утвърди като надежден партньор за много компании, както международни брандове, така и местни дружества, за които Hertz Lease предоставя най-доброто бизнес решение.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter