Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сабине Кем разчувствала Аривабене до сълзи на Сепанг

Сабине Кем разчувствала Аривабене до сълзи на Сепанг

62
0
Маурицио Аривабене

По време на състезанието в Малайзия тим шефът на Ферари Маурицио Аривабене изглеждаше изключително хладнокръвен, въпреки приближаващия се сериозен триумф. След състезанието обаче мнозина го видели да пролива сълзи. Каква е причината за това?

„През цялото време се опитвах да остана хладнокръвен, но един SMS ме накара да се разплача“, признава Аривабене пред германското седмично списание Sport Bild. „Просто защото то показваше, какво изключително постижение сме постигнали.“

Според германското издание SMS-ът е бил на личния мениджър на Михаел Шумахер и негов дългогодишен говорител, Сабине Кем. Тя е споделила с Аривабене радостта, която двете с Корина Шумахер са изпитали, докато са гледали състезанието.

Михаел Шумахер е не само пилотът постигнал най-големите успехи в историята на Ферари, но и на Формула 1. Не случайно още след първия си успех с кола на Скудерията, Себастиян Фетел разкри, че това е детска мечта за него още от времето, когато се възхищавал на ерата на Шумахер в началото на XXI век.