Начало Автомобили Супермоделът Клаудия Шифър показа Opel Corsa в Париж

Супермоделът Клаудия Шифър показа Opel Corsa в Париж

36
0

Супермоделът Клаудия Шифър показа Opel Corsa в Париж. Изложбеният щанд на Opel прави реверанс на световната модна столица и е решен в стила на модните подиуми. Най-новото поколение на малкия бестселър, шофирано от изпълнителния директор на Opel Group д-р Карл-Томас Нойман, украси сцената първо, следвано от иконата на модата. Супермоделът ще бъде звездата на предстоящата рекламна кампания на автомобила от Рюселсхайм.

– Новата Corsa гарантира едно ярко изживяване зад волана и се предлага на базова цена от едва 11 980 евро. Впечатляващата прецизност на управлението и първокласният комфорт са съчетани с нови двигатели с принудително турбо пълнене и висок въртящ момент – характеристики запазени обикновено за далеч по-скъпи автомобили. Освен това интериорът впечатлява с изключително високо качество, а инфоразвлекателната система гарантира отлична комуникационна свързаност за устройства с операционни системи на Apple или с Android. Няма как да не обикнете нашата модерна Corsa – отбелязва ентусиазирано Нойман.

Супермоделът Клаудия Шифър вече се поддаде на изкушението от чара на звездата на изложението:

– Corsa изглежда страхотно и е много шик – също като Париж. Въобще аз много харесвам дизайна на новите автомобили на Opel – като ADAM, Mokka и разбира се Corsa. С нетърпение очаквам снимките на новите реклами на Corsa.

Освен това на автомобилното изложение в Париж Opel представя и спортния ADAM S. Тази лайфстайл „ракета в джобен формат“ ще се предлага от ноември. Нейният двигател с мощност 110 кВт/150 к.с. ще я ускорява от 0 до 100 км/ч за 8.5 секунди и ще й осигурява максимална скорост над 200 км/ч. Популярният Opel Mokka ще бъде оборудван с „шептящия дизел“ със 100 кВт/136 к.с., вече известен от Astra и ще предлага комбиниран разход на гориво едва 4.1 литра на 100 км. Opel е подготвил и един свръхмодерен двигател за флагмана на фирмата Insignia и за гъвкавата и функционална Zafira Tourer. И двете вече ще се предлагат и с турбо дизеловия двигател 2.0 CDTI със 125 кВт/170 к.с. с въртящ момент от 400 Нм, който впечатлява с нисък разход на гориво и изключително балансирана работа. 2.0 CDTI отделя емисии като тези на бензинов мотор благодарение на системата за селективна каталитична редукция (SCR) на Opel BlueInjection.