Начало Автомобили Супермоделът Клаудия Шифър показа Opel Corsa в Париж

Супермоделът Клаудия Шифър показа Opel Corsa в Париж

22
0

Супермоделът Клаудия Шифър показа Opel Corsa в Париж. Изложбеният щанд на Opel прави реверанс на световната модна столица и е решен в стила на модните подиуми. Най-новото поколение на малкия бестселър, шофирано от изпълнителния директор на Opel Group д-р Карл-Томас Нойман, украси сцената първо, следвано от иконата на модата. Супермоделът ще бъде звездата на предстоящата рекламна кампания на автомобила от Рюселсхайм.

– Новата Corsa гарантира едно ярко изживяване зад волана и се предлага на базова цена от едва 11 980 евро. Впечатляващата прецизност на управлението и първокласният комфорт са съчетани с нови двигатели с принудително турбо пълнене и висок въртящ момент – характеристики запазени обикновено за далеч по-скъпи автомобили. Освен това интериорът впечатлява с изключително високо качество, а инфоразвлекателната система гарантира отлична комуникационна свързаност за устройства с операционни системи на Apple или с Android. Няма как да не обикнете нашата модерна Corsa – отбелязва ентусиазирано Нойман.

Супермоделът Клаудия Шифър вече се поддаде на изкушението от чара на звездата на изложението:

– Corsa изглежда страхотно и е много шик – също като Париж. Въобще аз много харесвам дизайна на новите автомобили на Opel – като ADAM, Mokka и разбира се Corsa. С нетърпение очаквам снимките на новите реклами на Corsa.

Освен това на автомобилното изложение в Париж Opel представя и спортния ADAM S. Тази лайфстайл „ракета в джобен формат“ ще се предлага от ноември. Нейният двигател с мощност 110 кВт/150 к.с. ще я ускорява от 0 до 100 км/ч за 8.5 секунди и ще й осигурява максимална скорост над 200 км/ч. Популярният Opel Mokka ще бъде оборудван с „шептящия дизел“ със 100 кВт/136 к.с., вече известен от Astra и ще предлага комбиниран разход на гориво едва 4.1 литра на 100 км. Opel е подготвил и един свръхмодерен двигател за флагмана на фирмата Insignia и за гъвкавата и функционална Zafira Tourer. И двете вече ще се предлагат и с турбо дизеловия двигател 2.0 CDTI със 125 кВт/170 к.с. с въртящ момент от 400 Нм, който впечатлява с нисък разход на гориво и изключително балансирана работа. 2.0 CDTI отделя емисии като тези на бензинов мотор благодарение на системата за селективна каталитична редукция (SCR) на Opel BlueInjection.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.