Начало Автомобили Ситроен представя лимитирана серия New E-Mehari “Styled By Courreges”

Ситроен представя лимитирана серия New E-Mehari “Styled By Courreges”

111
0

Само защото лято свършва, не означава, че спираме да караме E-MEHARI! Днес Ситроен представя лимитирана серия E-MEHARI „Styled by Courreges“ – модерна версия на 100% електрическия четириместен кабриолет. Тази серия разширява сътрудничеството между две емблематични френски марки, синоними на френската творческа мисъл и елегантност, създаващи иновации, свобода и отговорна мобилност. Екстериорът на СИТРОЕН E-MEHARI „Styled by Courreges“ е изцяло черен и се отличава с устойчив твърд покрив, странични прозорци и специални колела Gloss black, чиято обработка е вдъхновена от блясъка на черните диаманти.

Интериорът е напълно преработен, с ново табло и тапицерия в бялo, която контрастира с екстериора. Тази версия се предлага със специална елегантна чанта „Куреж“ в два тона. По-модерен, комфортен и пригоден за града, този автомобил е оборудван с 4 въздушни възглавници и система за централно заключване. Стилен и изпълнен с характер, НОВИЯТ СИТРОЕН E-MEHARI  „Styled by Courreges”, първият електрически модел,  който получава сертификат „Гарантиран френски произход“, ще бъде представен на автомобилното изложение във Франкфурт и ще се предлага на пазара съвсем скоро.

„Styled by Courreges” от която ще бъдат произведени 61 броя по случай годишнината от основаването на модната къща. Успешното сътрудничество с Куреж започна през 2016 г. и негова илюстрация беше ярък концептуален автомобил. С тази лимитирана серия, двете френски марки отново потвърждават своите възгледи, обединени около споделени ценности като творческа мисъл и иновативност, водени от целта за устойчива мобилност. Ситроен и Куреж заложиха обратно на белия цвят от оригиналната концепция, който е отличителна черта и символ на светлината за известната модна къща, като използваха контраста с диаметрално противоположния цвят отвън – винил черно.

CITROËN E-MEHARI ЗАЯВЯВА СВОЯ УНИКАЛЕН ХАРАКТЕР Чрез тази изключително лимитирана серия, която дава началото на новото поколение E-MEHARI, моделът утвърждава своя уникален характер и става по-модерен, като същевременно остава свеж и лесен за употреба. Направена е стъпка напред по отношение на качеството, благодарение на новия дизайн на интериора и въвеждането на технически разработки. Новите функции, като например твърдия покрив и прозорците, системата „Лесно влизане (Easy Entry)“, системата за централно заключване и въздушните възглавници придават съвременност, гъвкавост и комфорт на борда.

Вградил оптимизма и свободата, НОВИЯТ СИТРОЕН E-MEHARI „Styled by Courreges”  е „ИТ автомобил“ с уникален характер и съвременна препратка към една от иконите на марката. Подсилен е потенциалът му да привлича хората, които търсят съвременен модел в духа на времето и които се грижат за опазването на околната среда.

НОВИЯТ СИТРОЕН E-MEHARI „Styled by Courreges” в резюме:

Емблематичен 4-местен кабриолет, верен на духа на модела MEHARI от 1968 г. Лимитирана серия от 61 автомобила по случай годишнината от основаването на Куреж. Модел, който утвърждава уникалния си характер и който може да се използва при всяко време и на всички видове пътища. Забележително купе в черен цвят и вграден твърд покрив в бляскаво черно, които са в пълна хармония.

Нов стил на интериора: подобрена организация на бордното табло с вградена нишка с емблемата на Куреж, седалки от подсилен плат, табела със съответния номер на автомобила от серията  и персонализирана чанта Куреж в два тона. Повече аксесоари и подобрения, осигуряващи качество, безопасност и комфорт на борда, 100% електрически, нула емисии CO2, почти 20% увеличение на въртящият момент на двигателя. Първият електрически автомобил, получил сертификат „Гарантиран френски произход“.