Начало Рали Станислав Владимиров спечели приза „Тодор Славов“ в Твърдица-Елена

Станислав Владимиров спечели приза „Тодор Славов“ в Твърдица-Елена

55
0

Екипажът на Иномоушън Рейсинг Станислав Владимиров и Чавдар Събев спечели приза, носещ името на трагично загиналия преди година наш пилот Тодор Славов. Двамата заслужиха престижното отличие заради силното си представяне в 3-ия кръг от националния рали шампионат – рали Твърдица-Елена. Владимиров и Събев завършиха на четвърто място в генералното класиране и като победители сред автомобилите с един двигателен мост, както и в клас RC3.

Въпреки, че управляваха най-стария автомобил в колоната (Опел Астра GSi, произведен през 1992 г.), двамата таланти показаха изключително силна и зряла езда, която им позволи да прогресират в генералното класиране и да се наредят непосредствено след призовата тройка, изоставайки само от силните автомобили Мицибуши Лансър Ево 9 на Пламен Стайков/Давид Кварцакхелия, Мартин Сурилов/Здравко Здравков и Йордан Атанасов/Ангел Башкехайов.

„За целия отбор, това е изключително постижение. Спечелването на трофея на името на Тодор Славов е от изключително емоционално значение за нашия отбор, тъй като Тошко беше наш приятел и подкрепяше началото на кариерата на Станислав и Чавдар“, сподели Владимир Гатев, мениджър на Иномоушън Рейсинг, след финала на надпреварата.

Със убедителната си победа в клас RC3 Станислав Владимиров и Чавдар Събев се изкачиха на първото място в класа след 3-и кръг от шампионата и се очертават като основни претенденти за спечелването на титлата.