Начало Автомобили SEAT стъпи в Бургас

SEAT стъпи в Бургас

1153
0

Нов дом за испанската марка отвори врати в Бургас.  Представител за автомобилите SEAT за град Бургас е Фулда България ООД, а дилърство отвори врати с официална церемомния  в петък, 17 май.

Обновеният Търговски и сервизен център се намира в Северна промишлена зона срещу Топлофикация – Бургас .  Автоцентърът с 2100 кв.м. разгъната площ и разполага с шоурум, експрес сервиз, основен сервиз, тенекеджиино и бояджиино отделение, склад за резервни части, масла и гуми, кафе, зона за отдих и паркинг за 60 автомобила.

Центърът е оборудван с най-модерна монтажна и диагностична техника и предлага богат набор от услуги за всички марки автомобили, сред които леки и тежки ремонти, компютърна диагностика и регулиране на ходова част, смяна на гуми, проверка на светлини и спирачна система, смяна на масла и филтри, различни експресни и каросерийни ремонти, годишни технически прегледи, авторепаратури и др..

Фулда България ООД е създадено през 1995 г. и разполага  верига от автоцентрове в почти всички големи градове на България, сред които София, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Сливен, Бургас, Варна, Русе, Плевен и Силистра. В почти всички автоцентрове се извършват Годишни технически прегледи (ГТП). Сервизите имат сключени договори за доверен сервиз с повечето от водещитете застрахователни дружества

Фулда България ООД развива своята  търговска дейност в четири основни направления :

І.Дилърство на нови автомобили

– СЕАТ в гр. Бургас

–  СИТРОЕН – в гр.Бургас и гр.Хасково

–  РЕНО и ДАЧИЯ – в гр.Стара Загора и Хасково

ІІ. Внос на автомобилни гуми с неограничен размер от марки:

– FALKEN, NOKIAN, AEOLUS, GOODYEAR, MICHELIN, DUNLOP, FULDA, FIRESTONE, KORMORAN, SAVA, DEBICA, TIGAR, NORDMAN и др.

ІІІ.Внос на автомобилни джанти (стоманени и алуминиеви) с неограничен размер от марки:

– AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO, KFZ, VIPER, WSP

ІV. Внос  на следните марки  акумулатори:

–  BOSCH, HUGEL, POWERBAT, HI-TECH, INCI AKU