Начало Избрани Себастиан Фетел е бил ограбен в Барселона

Себастиан Фетел е бил ограбен в Барселона

2579
0
Себастиан Фетел, Астън Мартин
Себастиан Фетел, снимка Астън Мартин

Четирикратният световен шампион във Формула 1 Фетел е бил ограбен в Барселона. Неизвестен извършител е откраднал чантата на германеца през прозореца на колата му. Това твърди голямото каталунско издание El Periodico. Случката се е разиграла след неделната Гран при на Испания и е била пред хотела, в който е отседнал Фетел.

Фетел е опитал да проследи GPS сигнала от слушалките, които са били в чантата. Германецът е използвал приложението Find my iPhone, за да разбере къде точно се намират. Пилотът на Астън Мартин е искал да разбере къде е била откраднатата чанта.

El Periodico съобщи, че 34-годишният състезател е тръгнал след сигнала, като е карал скутер из града и е успял да стигне до следата. Въпреки че той е успял да намери слушалките си в точката на картата, която се е появила на неговия iPhone, чантата и другите предмети не са били открити никъде. Най-вероятно слушалките са били изхвърлени от крадците, за да заблудят Фетел.

В понеделник следобед говорител на Астън Мартин потвърди пред Motorsport. com, че Фетел е станал жертва на кражба на неговата чанта.

Чанта, принадлежаща на Себастиан Фетел, е била открадната в Барселона в понеделник сутрин, потвърдиха от отбора.

„Той се е опитал да я намери, като използва своя iPhone, за да проследи слушалките си, които бяха в чантата му. Фетел е намерил слушалките, които са били изоставени. Затова не успя да открие откраднатата чанта.“

Фетел е съобщил за инцидента на местните власти, които веднага са започвали разследване.