Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Семейството зад успеха на Льоклер

Семейството зад успеха на Льоклер

2182
0

Независимо от ужасния сезон за Ферари Шарл Льоклер остава безспорен любимец на тифозите в целия свят. Карането му се оценява от експертите със суперлативи на фона на проблемите в работата на SF1000. Достигането до подиумите и броят спечелени точки са смятани пък за почти толкова важни, колкото и миналогодишните победи.

Интересът към младия пилот от Монако наистина не намалява и в този брой решихме да ви разкажем малко повече за някои интересни страни от кариерата и живота на пилота – за корените на неговото семейство в Монте Карло, за по-големия му брат, който днес се грижи за финансите и т.н.

Друг от младите таланти – Алекс Албон – също е обект на малко повече внимание. След чудесната втора половина на 2019 г., този сезон той изпитва трудности. Затова решихме да погледнем по-внимателно какво точно не е наред в карането и къде губи най-много зад волана на RB16.

В същото време Люис Хамилтън показва управление от друго измерение, а в основата на последните му успехи без съмнение е начинът му на работа с гумите и това е друга тема в този брой.

Решенията на ФИА продължават да се коментират изключително сериозно. Няма как да е друго при положение, че от тях зависи изходът на не едно състезание. Този път решихме да се задълбаем не толкова в самите директиви, а в личността на човека, върху чийто плещи падна отговорността за взимането на много важни решения във Формула 1. Майкъл Маси наследи легендарния Чарли Уайтинг набързо и все още остава малко в сянка, която обаче се опитваме да поразсеем.

70 години след създаването на Формула 1 Паоло Д’Алесио ни връща към 70-те, едно от най-славните и интересни десетилетия в историята, с множество революционни решения и спорове.

Състезанията следват едно след друго и макар Мерцедес да е абсолютен лидер, все още предстоят доста надпревари. Има и безкрайно много интересни теми, които ще се опитваме да разглеждаме в нашите, надявам се, по-модерни дигитални броеве.

Списанието може да намерите на сайта e-spisanie.com