Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сена: Според мен отговорих на очакванията на Хонда

Сена: Според мен отговорих на очакванията на Хонда

37
0

Бруно Сена вярва, че е направил всичко, което са изисквали от него от тима на Хонда.

Бразилецът тества за японците на пистата в Барселона в понеделник и сряда като част от програмата за оценка на нови съотборници на Дженсън Бътън.

В сряда Сена направи 107 обиколки и даде девето време за деня – по-слабо с три десети от това на Бътън. Вторият в шампионата GP2 тази година каза, че е много доволен от работата си.

„Последният път, в който карах някакъв болид, бе преди два месеца в последното състезание от GP2, така че определено бе минало доста време” – каза Сена на журналистите.

„Затова и всеки път, когато прекараш дълго време извън колата, мускулите ти свикват на други неща. Затова и аз тренирах и се подготвях максимално добре. Опитах се да извлека максимално много от теста. И мисля, че с оглед на подготовката си свърших доста добра работа.”

„Да караш болид от Формула 1 е наистина, наистина приятно. С всяка следваща обиколка ставаше по-приятно. Натискайки повече и повече, постепенно виждаш възможностите на болида. И когато времената започнат да се получават, се чувстваш много добре.”

Бразилецът добавя: „Доволен съм. Както казах, имаше доста голям натиск върху мен да се доближа до времената на Дженсън. Искаха да видят и каква информация мога да осигуря, както и дали бях достатъчно постоянен и бърз.”

„Но мисля, че се справих с всяко нещо. Остава да видим колко добре съм се справил.”