Начало Списание Сезон 2018

Сезон 2018

114
0
списание ClubS1, брой 2013

Новият сезон идва с надежди за всички отбори във Формула 1. Те изпълваха изказванията на главните действащи лица в Гран при по време на тестовете на новите автомобили и след тях. Но разбърканите резултати от първите изпитания (колкото и те да бяха нетипични – при много лошо време) поне отчасти потвърдиха, че може би тази година наистина разликите ще са още по-малки и повече екипи ще имат шанс за добри резултати и дори победи.

В новия си брой списание (213, март) ClubS1 традиционно отправя подробен поглед към новите болиди. Но дали направените от екипите стъпки ще бъдат достатъчни, за да се борят с доминиращия спорта от 4 години тим на Мерцедес, предстои да видим, защото, както каза д-р Хелмут Марко, ако това, което идва като информация за развитието на задвижващата система в Бриксуърт е вярно, то никой да не очаква нищо кой знае колко вълнуващо през новия сезон.
Надеждите на новите собственици на спорта от Либърти са тази информация да не е съвсем вярна. В противен случай желанието им да привлекат поне 5 млн. почитатели, които да следят спорта директно в интернет и да си плащат, ще се окаже трудно осъществимо. Подробности за новото приложение, което трябва да заработи още за Гран при на Австралия, също можете да откриете в списанието.
Надежда, че състезанията ще са по-интересни, идва и от промяната в гумите на Пирели. За нея пък в ексклузивно интервю за този брой на ClubS1 разказа лично шефът на компанията в Гран при Марио Изола.

В друг специален разговор с нашия редактор на тестовете в Барселона Асен Стоянов техническият шеф на Форс Индия Анди Грийн пък разкрива надеждите на сравнително скромния тим от Силвърстоун да запази мястото зад трите топ екипа в Гран при.

Историята ни връща 4 десетилетия назад към сезона, когато Марио Андрети постига мечтата си да спечели световната титла във Формула 1. В редовната рубрика за автомобили ще се запознаете с новото Рено Меган R.S. и последните технологии на Мазда.

В електронен вариант списането може да закупите тук: e-spisanie.com