Начало Други Shell обогатява програмата си за лоялност с уникални предложения

Shell обогатява програмата си за лоялност с уникални предложения

253
0

Към съществуващите вече възможности за получаване на отстъпка при зареждане на гориво или обмяна на точки срещу ексклузивни подаръци, Shell предлага и нови допълнителни предимства за членовете на своята програма за лоялност ClubSmart.

Сред привилегиите, от които ще могат да се възползват всички лоялни клиенти на компанията, са закупуването на горива, стоки и продукти от обектите на Shell чрез натрупани точки, както и дигитална карта за лесна и бърза транзакция. Сред новите предимства се нареждат още безплатната услуга Помощ на пътя за максимално спокойствие при пътуване, както и нови атрактивни партньорства.

„Предимствата на членството в ClubSmart са вече много повече и по-привлекателни, заяви Мила Петрова, търговски директор Shell България. – Наша основна цел е да направим всяко пътуване по-сигурно и приятно, не само с всички продукти и услуги на нашите търговски обекти, а и на самия път.“

„Винаги се стремим да бъдем лидери в областта на програмите за лоялност на пазара на горива, споделя Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България. – Да диктуваме тенденции, не да ги следваме. Ние сме първите, които предлагат такова разнообразие от продукти и услуги, от които могат да се възползват всички наши клиенти, използвайки своята ClubSmart карта.“

Една от новите услуги, на които членовете на клуба вече се радват, е възможността да използват събраните точки като алтернативен начин на плащане. Заедно с отстъпките при зареждане с гориво, картодържателите вече могат да плащат с точки за него и да закупуват стоки във всички търговски комплекси на компанията.

Сред нововъведенията попада и новата дигитална карта за лоялност, която дава възможност на членовете на ClubSmart да се възползват от предимствата на програмата по удобен, по-съвременен и смарт начин. За по-лесен достъп до информация клиентите вече могат да регистрират своята карта в мобилното приложение Shell и с лекота да следят своите транзакции и баланс от точки, да поръчват подаръци и да намират търговски комплекси Shell.

Нова привилегия за членовете на клуба е и безплатната услуга Помощ на пътя. Новото предимство за всички лоялни клиенти на Shell e резултат от партньорството с Allianz Partners и има за цел да осигурява спокойствие на пътя при спукана гума, изтощен акумулатор, празен резервоар или грешно заредено гориво. Услугата включва и помощ с правни съвети, свързани с автомобила и Закона за движение по пътищата. По този начин, картодържателите ще могат да пътуват спокойно, знаейки, че могат да разчитат на Shell по всяко време.

Към съществуващото от години партньорство с ресторанти McDonald’s, Shell добавя и няколко нови в програмата за лоялност. Всички картодържатели могат да обменят своите ClubSmart точки, за да пазаруват в eMag.bg, или да събират точки, когато запазват настаняване през Booking.com или взимат автомобил под наем от Rentalcars.com. А за допълнителната увереност на пътя ще се грижи и приложение за GPS навигация, с постоянно обновяващи се карти от Sygic. Приложението може да се получи срещу обмяна на ClubSmart точки и е с лиценз за цял живот.

Програмата ClubSmart продължава да предлага ексклузивни серии подаръци за обмяна на точки от партньори като Ferrari, BMW, Ducati и много други, които се обновяват периодично.

ClubSmart е посветена на лоялните клиенти на Shell и ги възнаграждава за това, че избират компанията за свой партньор на пътя. ClubSmart функционира в България почти две десетилетия, като сред досегашните предимствата Shell прибави и нови ексклузивни привилегии за своите верни потребители.

Членството в ClubSmart е напълно безплатно и всеки може да се възползва от него, като вземе своята карта в най-близкия търговски комплекс Shell и я персонализира. Повече можете да научите и от сайта на програмата – www.shellsmart.com