Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шерцингър: Не съм готова да се омъжа за Люис

Шерцингър: Не съм готова да се омъжа за Люис

49
0

Никол Шерцингър твърди, че е прекалено млада да се омъжи за приятеля си, Люис Хамилтън.

30-годишната певица от групата „Пусикет Долс” настоява, че може и да е много щастлива със състезателя от Формула 1, но няма намерение все още да започва семейство.

Тя казва: „Сватба? Че аз съм само на 30 години, но искам още малко време, преди да правим всичките сватбарски неща. Спрете да ме притискате!”

„И двамата сме заети и сме много млади, но знам, че сме един тим. Тим Люис! И,да, всичко е страхотно помежду ни. Не бих могла да бъда по-щастлива и мисля, че и той се чувства така – дори знам, че така се чувства.”

Никол, която започна да излиза с 23-годишния пилот тази година, призна, че се е чувствала като Виктория Бекъм, когато се е радвала за Люис по време на бразилската Гран при, при която той стана най-младият шампион във Формула 1.

Тя обясни пред британското издание „Хелоу”: „Пристигнах и през цялото време бях превъзбудена, като това чувство така и не изчезна. Идваше ми да извикам: „Хей, това е моят приятел!”

„Искаш целият свят да знае как се чувстваш. Сега знам през какво преминава Виктория Бекъм, когато гледа Дейвид във всички онези мачове.”