Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шерцингер била бясна на Хамилтън заради купона в началото на седмицата

Шерцингер била бясна на Хамилтън заради купона в началото на седмицата

33
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Певицата Никол Шерцингер била бясна на приятеля си Люис Хамилтън заради излизането му по нощни клубове из Лондон в началото на седмицата, твърди британският таблоид Сън. Световният шампион във Формула 1 за 2008 г. бе засечен да се забавлява до малките часове на деня в компания, която според публикацията после отвел в апартамент (струващ 3800 паунда на ден) в хотел Мейфеър.

Анонимен източник споделил с изданието, че Никол не можела да повярва на такава липса на уважение към нея от страна на пилота.

Тя не очаква такова поведение от него. Люис ще има сериозни неприятности. Той не бе във възторг, когато тя прие работата в Х Фактор и напрежението доста скочи. Сега ситуацията вече се превръща в кризисна. Никол иска обяснение и да говорят за бъдещето си – твърди неназованият човек.

Певицата трябва да е част от британското издание на музикалното риалити шоу. Тя и Хамилтън вече се разделиха веднъж, но скоро се събраха отново.

Самият състезател коментира историите в жълтите вестници с обяснението, че момичето, което е сниман да целува, е добра приятелка на него и на Никол.