Начало Лайфстайл Шерцингер и Хамилтън на романтичен уикенд в Рим

Шерцингер и Хамилтън на романтичен уикенд в Рим

145
0
Люис Хамилтън,Никол Шерцингер

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън изкараха романтичен уикенд в Рим покрай празника на Свети Валентин. Разходката на певицата и световния шампион във Формула 1 за 2008 г. бе обстойно заснета от папараци. Фотоапаратите запечатаха дори момент, когато Никол храни състезателя на Мерцедес със сладолед.

Сред посетените от двамата обекти бяха Сикстинската капела и базиликата „Свети Петър” – истински туристически преход, извършен с яркочервена Веспа.

Шерцингер и Хамилтън възобновиха за пореден път връзката си, след като пилотът положи огромни усилия да си върне Никол. Те скъсаха в началото на миналото лято и той бе съкрушен, демонстрирайки сериозно паднал дух месеци наред. Малко преди Коледа обаче Люис явно успя да убеди половинката си да се върне при него.

Според анонимни източници певицата дори се е преместила при Хамилтън в Монте Карло. Твърди се, че той й предложил да заживеят заедно. Отхвърлянето от нейна страна на оферта (на стойност 3 милиона паунда) отново да съдийства в британското издание на музикалното риалити Х Фактор бе прието като знак за развитие точно в посока съжителство на семейни начала. Твърди се обаче, че Никол вече три пъти отхвърли предложението за брак на Хамилтън!

Люис е толкова отчаян да задържи Никол около себе си, че постоянно я моли да се омъжи да него. Тя обаче отказва. Мисли, че Люис ще я уважава повече, ако не склони веднага и няма да я приема за даденост, както се е случвало в миналото. Неговото желание е да се сгодят и да започне да планира сватба за началото на август, когато Формула 1 има триседмична ваканция. Никол го отхвърля с репликата: „Нужно ми е време да помисля какво искам” – твърди пред таблоидите анонимен източник.

Въпреки всичко Хамилтън бил убеден, че до края на февруари певицата ще се предаде и ще каже да:

Той ще продължи да задава въпроса, докато нещата станат по неговия начин. Никол гради живот с него – двамата изкарват заедно всяка свободна секунда. Така че за Люис въпросът е не дали, а кога. Вече е споделил с най-близките си приятели, че първите две седмици на август са свободни за „изумителна сватба”. Сега му е нужно само нейното съгласие.