Начало Автомобили Шкода на Международния панаир в Пловдив

Шкода на Международния панаир в Пловдив

105
0
Ситигоу,Шкода

Основен акцент на щанда на Еуратек ООД тази година ще бъде най-новото попълнение на Шкода в сегмента на малките автомобили – Шкода Ситигоу.
Заедно с атрактивната си цена, за още по-голяма достъпност, за модела е разработена специална лизингова схема, при която автомобилът може да бъде закупен само за 1928 лв начална вноска.  Останала част от стойността на автомобила е разсрочена на 36 вноски по 323 лв с 0% лихва. 

Тази година Еуратек ООД отбелязва 20 успешни години от своето създаване и едновременно с това успешно присъствие на марката Шкода в България. За своята годишнина вносителя представя юбилейна лимитирана серия Едишън 20 за всички модели Шкода. Специалното оборудване Едишън 20 допълва стандартното с екстри за повече комфорт и удоволствие от шофирането. Всеки клиент, избрал модел от юбилейната серия, ще получи подарък ваучер до 800 лв за покупка на гуми и оригинални аксесоари.

Високите цени на горивата карат много от нашите клиенти да търсят алтернативи. Затова Еуратек ООД разработи линията Шкода на газ за почти всички модели на чешкия производител. Автомобилите се оборудват с газова уредба BRC, като гаранционните условия от производителя остават в сила. 

Разходът на Шкода Ситигоу излиза 5 лв на 100км (при цена на газта 1.27лв/л). 

На щандът на Еуратек ще бъдат изложени всички  модели от настоящата моделна гама на производител.