Начало Други Шоу с миризма на бензин и изгорели гуми в рамките на седмица...

Шоу с миризма на бензин и изгорели гуми в рамките на седмица по време на Speed Challenge

39
0

От 19 до 25 септември ще се проведе най-мащабното автомобилно мероприятие в България – Speed Challenge. То ще протече под надслов – Да помислим за невинните… Шофирай разумно на пътя, ела и покажи уменията си на пистата!!! Събитието се разделя на две основни части – част първа: три демонстрационни дрифт шоута, които ще се проведат в София и във втора част, още шест мероприятия, които ще се проведат на писта Дракон, край Пловдив.

Speed Challenge започва на 19 септември в 18:00 часа с едночасово дрифт шоу на 8-те най-добри дрифт пилоти в България на паркинга на кино Арена – Младост.

Външният паркинг на The Mall ще е мястото, което на 20 септември от 20:00 до 21:00 часа, топ дрифтърите на България ще забавляват феновете. Третото шоу ще се проведе на 21 Септември на Арена – Запад, която ще е негов домакин.

След 3 дневната обиколка на София, фокусът на събитията се измества към центъра на страната – писта Дракон. На 22 септември всички предварително записани участници ще имат на разположение 4 часа, в които да тренират на пистата.

На 23 септември започва първото от 6-те мероприятия, които ще разтърсят писта Дракон – 4-ти кръг от шампионата Примесен с него ще бъде Journalist Track Day, където журналисти от всички медии, ще премерят сили едни срещу други на същото Тайм Атак трасе.

На 24 септември през деня ще се проведат финалите на 4-ти кръг от шампионата Тайм Атак, но още от сутринта на пистата ще се разположат тунинг автомобилите, които ще вземат участие в Национално Tuning.bg Шоу 2011. Веднага след финалите в Тайм Атак, ще се проведе Дрифт Такси за публиката, след което всеки зрител на пистата ще бъде изправен пред дилемата, кое от трите мероприятия, които се случват по едно и също време да наблюдава – Monster Drift Battle, Drag или маниашките автомобили на Национално Tuning.bg Шоу 2011. Monster Drift Battle, ще продължи чак до полунощ. Съдийстването на това мероприятие е поверено на същия екип, който оценява и европейският дрифт шампионат – King of Europe. Майк Прокюрор и неговата телеметрия, ще поставят участниците при равни условия в дрифт битките през уикенда.

3 часа преди полунощ, звездата на българската музикална сцена – Устата, ще изнесе музикално шоу за публиката, което ще бъде гарнирано с различни автомобилни и мотоциклетни атракции. И точно в полунощ ще стане ясен и победителят в Monster Drift Battle.

Не на последно място, но пък в последния ден на Speed Challenge, зрителите отново ще могат да се любуват на тунинг автомобилите от цяла България. На пистата обаче напрежението ще е високо, защото за втора поредна година, ще се проведе The Battle – Germany vs Japan, където пилотите ще печелят точки за своя отбор и ще определят победителя, дали ще бъде отбора на Германия както се случи през 2010 г. или този път японците ще извоюват победата, всичко от това предизвикателство ще можем да видим в Неделя на 25 Септември .

Освен всичко изброено до тук, феновете, които посетят Speed Challenge, ще имат на разположение различни атракции, като PlayStation, стрелба с лък, канадска борба, баскетбол, футбол и много други. А всеки, който желае, колата му да бъде измита от оскъдно облечени момичета, ще може да се възползва от Еротичната автомивка. Подготвени са и много други изненади за публиката.