Начало Moto News Щастливи деца сред 1200 посетители на Мотосалон София 2015

Щастливи деца сред 1200 посетители на Мотосалон София 2015

49
0

Няма нищо по-хубаво от това, да видиш щастливи детски лица. А когато това става на Първия мотосалон в София, който продължава до 22 февруари, неделя, то означава, че наистина децата са с реализирани мечти.

Над 1200 посетители преминаха през мотосалона  във втория ден. Независимо че четвъртък бе работен ден, напливът от хора не спираше. Сред тези хора, имаше много деца, а две от тях бяха наистина горди да си тръгнат от залата в Интерекспо център.

Въпросните деца бяха привлечени от мини байковете на щанда на фирма Сенакс, официален вносител на MV Agusta  и Kymco за България. Двете момчета бяха зарадвани от добрите татковци – едното с детско мини ATV  с обем 49 куб. см, а другото е покет байк или малък 50-кубиков детски мотоциклет. АТV-то замина за Кюстендил, а двуколесната машинка остана в София и 4-годишният Вики нямаше търпение да подкара байка. Едно от децата се снима на щанда с най-бързия пистов пилот у нас Мартин Чой. Освен че е лице на салона, Мартин кара и с каска Arai,   

На щанда на Peugeot пък друго дете се зарадва на новото си колело, а по-възрастен клиент на новия си скутер и то не какъв да е,  премиерата на Френските лъвове – високотехнологичната машина с ретро визия Django.