Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ще се измъкне ли Ферари бързо от кризата

Ще се измъкне ли Ферари бързо от кризата

1665
0

Излезе новият брой на списание ClubS1. Списанието се разпространява в електронен формат и може да намерите в сайта е-списание.

Една от най-коментираните теми през последните месеци във Формула 1 е лошото представяне на Ферари. Затова решихме да му обърнем малко по-специално внимание в този брой, но и да потърсим отговор на важния въпрос има ли шанс Скудерията да се измъкне сравнително бързо от кризата? Отговорът е по-скоро положителен, а основание за подобен тип прогноза има както в потенциала на тима, така и в промяната на подовете за 2021 г. На нея също обръщаме специално внимание, защото може да се окаже по-важна от очакваното.

Други три събития през последния месец обаче имаха не по-малък отзвук и значение за Формула 1. И ако преминаването на Себастиан Фетел в Рейсинг Пойнт/Астън Мартин бе малко или повече очаквано, то победата на Пиер Гасли на Монца бе абсолютна сензация. Напускането на спорта от гиганта Хонда пък има далеч по-разтърсващо значение от просто спиране на една програма. Затова всички тези теми са засегнати в този брой, както и развитието на самия тим на Рейсинг Пойнт и Макларън.

Продължаваме и с увлекателния разказ на Паоло Д’Алесио за развитието на Формула 1 в нейната 70-годишна история и връзката й с техниката както в миналото, така и днес.

Приятно четене!