Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шумахер и Розберг изключително доволни от колите си

Шумахер и Розберг изключително доволни от колите си

26
0
Михаел Шумахер

Михаел Шумахер и Нико Розберг бяха изключително доволни от представянето на колите си днес, въпреки че голяма част от времето бе загубено заради мокрото трасе.

Шумахер завърши втората сесия на първо място, след като успя да даде най-добро време в края на сухо. Като цяло той рядко бе извън топ три през цялата тренировка. Германецът обясни, че не е бил притеснен от мокрите условия и нарече W03 „отлична кола“.

„Имаме отлична кола, която остави положителни впечатления след първите две тренировки. Очакваме слънчево време до края на уикенда, така че не сме много отегчени от дъжда.“

Розберг от своя страна завърши деня на седмо място, но обясни, че е окуражен от представянето на W03.

„Като цяло съм доста доволен. Поведението на колата бе добро и направихме приличен старт. Радвам се на началото на сезона и на това, че скоро ще имаме идея, къде сме спрямо останалите.

Днес условията не бяха оптимални, но успяхме да направим добри обиколки на суха писта. Научихме неща, които със сигурност ще са ни от полза през уикенда. Като цяло карах с повече гориво и програмата ми бе съсредоточена върху подготовката за състезанието.“