Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Шумахер не съжалява, че се е върнал

Шумахер не съжалява, че се е върнал

57
0

Михаел Шумахер не е особено доволен от това, че в Малайзия е бил запитан дали счита не особено силното си представяне след завръщането си за „разочароващо“.

„Защо“ – попита седемкратният световен шампион в Куала Лумпур. „Именно това искат да видят хората в момента, но не това виждам аз.“

Досега Шумахер бе побеждаван от съотборника си Нико Розберг както в квалификациите си, така и в състезанията. В отговор на публикациите в медиите, че завръщането му на този етап е под очакваното, ветеранът казва: „Съжалявам, че моето мнение е различно от това, което медиите смятат за мен. Но всеки е свободен да има своето мнение.“

„Доста съм щастлив. Извличам максимума от способностите си и от това, което можем да правим“ – добавя бившият пилот на Ферари.

Шефът на Мерцедес Рос Браун защити Шумахер, казвайки, че две или три състезания са нормалното време, за да може пилотът да привикне към Формула 1. Норберт Хауг също е съгласен с Браун и е на мнение, че Шуми няма как да бъде унизен по време на адаптивния период.