Начало Картинг Симеон Михалев спечели картинг състезанието на ClubS1

Симеон Михалев спечели картинг състезанието на ClubS1

4418
0
23 години ClubS1 картинг състезание
23 години ClubS1 картинг състезание, участниците във финала

Симеон Михалев спечели картинг състезанието, посветено на 23 години от създаването на списание ClubS1. То се състоя на 26 октомври на пистата „София картинг ринг“ в София Ринг мол.

За участие се бяха записали над 100 човека. В продължение на две седмици те имаха възможността да тренират на пистата и да запишат най-добрите си времена за обиколка. До участие във финалното състезание се класираха пилотите, направили най-добрите 20 времена.

Симеон Михалев показа отново уменията си на пилот и за пореден път се изкачи на най-високата позиция на почетната стълбица. Негови подгласници са достойните му конкуренти Юри Божинов и Арам Агопян. Наградата за победителя бе водоструйна машина, предоставена от партньора на събитието Karcher.

Домакин на надпреварата бе „София картинг ринг“. Пистата е най-голямото и модерно закрито съоръжение от този тип в България. Предлага редица възможности за забавление. „София картинг ринг“ освен това поддържа база данни с резултатите на клиентите си. Съхраняват се времената и рекордите за всяко посещение на трасето. Всеки може да създаде свой профил на FaceRacer.com, където да разполага с тази информация. Пистата има и училище за управление на картинг – за деца и възрастни.

Николай Върбицалиев от „София картинг ринг“ връчи на победителите и ваучери от пистата.

Ето и класирането във финалната гонка

  1. Симеон Михалев
  2. Юри Божинов
  3. Арам Агопян
  4. Христо Кулишев
  5. Михаил Великов
  6. Марин Малашки
  7. Симеон Кузманов
  8. Борил Иванов
  9. Илиан Наумов
  10. Иля Катков