Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сингапур ще е повратната точка за Накаджима

Сингапур ще е повратната точка за Накаджима

70
0

Казуки Накаджима призна, че шансовете му за пилотско място догодина намаляват, затова състезанието в Сингапур, както и останалите надпревари до края на сезона са последната му възможност за показване на нужните резултати, които да му помогнат да остане във Ф1 и през 2010-та.

Всъщност като че ли изглежда, че много малко от пилотите ще запазят местата си в настоящите си отбори през следващата година, а освен това и доста нови надежди напират за влизане в кервана на Ф1.

„Все още никой не е направил никакви движения на пазара за пилоти, но ако някой го направи, другите ще го последват“, смята японецът, намеквайки за очакваното преминаване на Фернадо Алонсо във Ферари.

Накаджима е част от програмата за пилоти на Тойота, но основното му желание е да остане с тима на Уилямс, независимо от двигателите, които ще бъдат използвани там.

„Отборът се превърна в истински дом за мен. Надявам се да остана. Представянето ми се подобри тази година, а и колата също стана по-добра, но резултатите просто не можаха да дойдат, а това е разочароващо“, добавя Накаджима.