Начало Moto News Singha става официалната бира на MotoGP

Singha става официалната бира на MotoGP

51
0

Dorna Sports обяви, че бирата Singha става първата в историята официална бира на световния шампионат MotoGP на FIM, благодарение на глобалния договор с тайландската марка.

Singha ще има ексклузивни права да налива бира на феновете на MotoGP по време на състезания на определени места. Тайландската бира ще се сервира и на всички европейски кръгове във MotoGP VIP Village през 2014 г., с изключение на състезанията в Испания. Освен това споразумението включва и присъствието на марката Singha на ключови завои от пистите, на които има кръгове от световния шампионат, като така ще си осигури повече телевизионно присъствие.

Произведена в Boon Rawd Brewery Co, Ltd – първата и най-голяма пивоварна н Тайланд от 1933 г, Singha Lager си е спечелила репутацията на една от най-добрите и качествени бири в света. Та я получила много международни награди и е със силно глобално присъствие в над 50 страни по света.

По Сераканта, управляващ директор на търговската част на Dorna коментира: Радвам се да обявя ново споразумение за партньорството с  фантастичната бира. Производителите имат амбициозни планове да развиват марката в международен план и са избрали нашия спорт като перфектната платформа, за  да достигнат до милиони фенове по целия свят. Ние сме сигурни, че ние ще се радваме на дълги и ползотворни отношения с Singha през следващите сезони.

Воравуд Биромбакди – директор на маркетингови събития и бизнес партньорство в Singha Corporation Co., Ltd. казва: За нас е огромно удоволствие да бъдем първия по рода си официален бирен спонсор в MotoGP – световен шампионат №1 в мотоциклетния спорт. Нашето виждане е да станем глобална марка бира и това партньорство ще представи нашата марка в световен мащаб чрез скоростта, технологиите и иновациите. Ние с нетърпение очакваме сезона в MotoGP.