Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Системата за продажба на билети за Сингапур претоварена

Системата за продажба на билети за Сингапур претоварена

39
0

Електронната система, отговорна за продажбата на билетите за нощната Гран при на Сингапур, не може да се справи, защото търсенето е изключително голямо.
Клиентите имат няколко варианта да се сдобият с билети – по Интернет, чрез обаждане в специални центрове и на съответните места за директна продажба. Проблемът е, че електронната система, отговорна за координацията на продажбите на всички тези места, е била претоварена заради прекомерно високото ниво на трафик както в самата страна, така и по цял свят.
„Докато разработвахме системата я програмирахме за огромен трафик, но нивото му в момента е безпрецедентно – заяви изпълнителният директор на Сингапур GP Pte Ltd Михаел Рош. – Извиняваме се за ужасното закъснение, което много привърженици трябваше да изтърпят днес. Уверяваме останалите, че правим всичко по силите си да намалим закъснението. Искаме да благодарим на всички за огромното им търпение.”
Заради засиления интерес за кратко системата дори е спряла да работи напълно. Цената на тридневен пропуск е между 118 и 979 щатски долара, а на всеки клиент е разрешено да закупи не повече от осем билета. Корпоративните билети за падок клуба са на стойност 5 293 щатски долара.